Home | Übersicht | Transport & Logistik

Transport & Logistik

Training für Remote-Mitarbeiter unterwegs

Die große Frage für Remote-Mitarbeiter?

Logistikmitarbeiter sind die meiste Zeit in Bewegung. Wie können Sie ein weitgehend ferngesteuertes, mobiles Personal zeitnah und relevant schulen? Wie bauen Sie ein belastbares Team auf, das unter Druck und angesichts zahlreicher, sich ändernder Variablen zurechtkommt?

MobieTrain bietet Trainingslösungen für diese logistischen Herausforderungen und mehr.

Unsere Mobile-First-Plattform ermöglicht Ihnen ein skalierbares Training, das auf die Bedürfnisse Ihres Unternehmens zugeschnitten ist und mit Ihrer Marke übereinstimmt. Sie können neue Inhalte für verschiedene Einzelpersonen, Teams oder die gesamte Organisation erstellen, und das in 50% weniger Zeit als bei einem traditionellen E-Learning, und mit unseren unterhaltsamen, interaktiven Tools auch die Akzeptanz erhöhen.

Unsere Kunden aus dem Bereich Facility Services

Van Moer Logistics

Van Moer is een van de grootste logistieke bedrijven in België, maar ze zijn ook globaal actief. Zij vinden dat hun klanten altijd moeten kunnen rekenen op een tip top service. Van Moer zal ons mobiele platform gebruiken om hun medewerkers te onboarden, maar ze ook te informeren over interne health, safety en compliance procedures.

Katoen Natie

Katoen Natie levert kostenefficiënte, betrouwbare, duurzame oplossingen in logistiek en supply chain. Zij combineren hun kennis van laad- en losoperaties, productstroomafhandeling en procestechniek met productkennis en logistieke ervaring. Katoen Natie gebruikt MobieTrain om hun nieuwste medewerkers te onboarden en geëngageerd te houden.

Decathlon

Decathlon stond voor een grote uitdaging om hun leerinhoud te gebruiken om hun werknemers wereldwijd op te leiden, te betrekken en te motiveren. MobieTrain stelde hen in staat om hun deskless werknemers gemakkelijk te bereiken en op te leiden, en de tijd te verkorten die nodig was om van hun functie te leren.

Atlas Copco

Kent u het industriële bedrijf Atlas Copco? Ze bestaan ​​bijna 150 jaar en hebben een innovatieve mindset. Ze besloten een niveau hoger te klimmen op vlak van opleiding van hun frontline werknemers. En wat is een betere optie dan dit te doen met het MobieTrain Platform.

DPDgroup

De DPDgroup is Europa’s op één na grootste netwerk voor pakketbezorging. DPDgroup vervoert dagelijks 5,2 miljoen pakketten. Daarom willen ze investeren in de opleiding van hun medewerkers om de service en productiviteit te verhogen. Met MobieTrain kunnen ze elke werknemer op een boeiende en consistente manier trainingen geven. Een ideale oplossing, vooral om medewerkers op te leiden die altijd onderweg zijn

Emirates Post

Emirates Post gebruikt MobieTrain om hun huidige personeelstraining te verbeteren, zodat ze hun klantenservice naar een heel nieuw niveau kunnen tillen.

Die Ergebnisse unserer Logistik-Kunden

Erleben Sie die Leistung von MobieTrain in Aktion

Was wirst du lernen?

  • Wir diskutieren Ihr Geschäft und Ihre L&D-Herausforderungen
  • Wir teilen unsere Erfolgsgeschichten und praktischen Tipps
  • Wir führen Sie durch die MobieTrain-Plattform